Hazama Mitsuo
He was grew up in the restaurant TERAKOYA.
At first, he was taught culinary education by his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.
Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.
He has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized and general presses. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.
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2025.11.1【年末年始休業期間のご案内 】平素は格別のご高配を賜り、誠にありがとうございます。年末年始にかけて、下記の通り休業日とさせていただきます。■休業期間・2025年12月30日(火)~2026年1月2日(金)・2026年1月5日(月)~2026年1月8日(木)※1月3日(土)・4日(日)は通常通り営業いたします。休業期間中にいただいたお問い合わせにつきましては、営業再開後に順次対応いたします。何卒ご理解賜りますようお願い申し上げます。
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2025.10.15【11月定休日のお知らせ】4日(火)、10日(月)、11日(火)、17日(月)、25日(火)皆様からのご予約を心よりお待ち申し上げております。
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2025.9.23【催事出店のお知らせ】9/24(水)~9/30(火)まで高崎高島屋にて催事出店をいたします。会場ではオリーブサンドをはじめ人気の焼き菓子を販売します。お近くにお越しの際はぜひお立ち寄りくださいませ。