Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was grew up in the restaurant TERAKOYA.
At first, he was taught culinary education by his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized and general presses. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2024.4.23
    【催事出店のお知らせ】

    2024年4月24日(水)~4月30日(火)まで
    高崎高島屋にて催事出店をいたします。

    会場ではオリーブサンドをはじめ多数の焼き菓子を販売します。
    お近くにお越しの際はぜひお立ち寄りくださいませ!
  • 2024.4.15
    【5月定休日のお知らせ】

    7日(火)、13日(月)、14日(火)、20日(月)、27日(月)

    皆様からのご予約を心よりお待ち申し上げております。

  • 2024.4.10
    【催事出店のお知らせ】

    2024年4月11日(木)~4月17日(水)まで
    東急二子玉川にて催事出店をいたします。

    会場ではオリーブサンドをはじめ多数のお菓子を販売します。
    また、13日(土)、14日(日)は限定商品の販売を予定しております!
    お近くにお越しの際はぜひお立ち寄りくださいませ!

SUD Restaurant

We are accepting your reservation for our new restaurant in Takeshiba from the left bottom.
You are able to book by web-sites and telephone from two months ago .
TEL +81-3-5422-1073