Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2019.12.27
    ●オンラインショッピングサイトについてのお知らせ

    いつも、オンラインショッピングサイト【La boutique TERAKOYA】を
    ご利用いただきまして、誠にありがとうございます。
    現在ECサイトリニューアル工事をしておりますため、通販サイトが
    ご利用できなくなっております。
    皆様には大変ご迷惑をお掛け致しますが、よりお買い物しやすくさせて
    いただくため、今しばらくお待ちくださいませ。

    この期間は、レストランTERAKOYAにてご注文、お問い合わせ
    を承っております。お気軽にご注文くださいませ。
    電話 042-381-1101 営業時間9:00~21:00 定休日はレストランと同じです。

    どうぞ宜しくお願い致します。
  • 2019.12.13
    ●1月の定休日と館内メンテナンス休業のお知らせ

    3日(金)まで冬期休業
    6日(月)、14日(火)、20日(月)~23日(木)館内メンテナンスでお休み、27日(月)

    上記日程にてお休みをさせていただきます。
    ご予約は24時間承っておりますので、皆様からのご予約を心より
    お待ち申し上げております。

  • 2019.11.19
    ●12月の定休日と冬期休業のお知らせ

    2日(月)、9日(月)、16日(月)
    30日(月)より1月3日(金)まで冬期休業をさせていただきます。
    年始は1月4日(土)ディナータイムより営業致します。

    皆様からのご予約を心よりお待ちしております。