Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2019.11.19
    ●12月の定休日と冬期休業のお知らせ

    2日(月)、9日(月)、16日(月)
    30日(月)より1月3日(金)まで冬期休業をさせていただきます。
    年始は1月4日(土)ディナータイムより営業致します。

    皆様からのご予約を心よりお待ちしております。
  • 2019.10.25
    ●2019クリスマスのご予約を開始しております。

    12月21日(土)から25日(水)まで、【TERAKOYAノエル特別コース】を
    ご用意させていただきました。
    ランチタイムにもご堪能いただけますので、非日常空間で
    いつもと違うクリスマスを過ごしてみませんか?

    皆様からのご予約をスタッフ一同心よりお待ちしております。

  • 2019.10.16
    ●11月の定休日のお知らせ

    5日(火)、6日(水)、11日(月)、18日(月)、25日(月)

    皆様のご予約を心よりお待ちしております。