Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2018.1.6
    新年明けましておめでとうございます。
    本年もどうぞ宜しくお願い申し上げます。

    【TERAKOYA催事情報】
    1月10日から16日 日本橋髙島屋
    1月17日から23日 名古屋松坂屋
     人気のオリーブサンドや焼菓子を販売致します。
     皆様のお越しを心よりお待ちしております。
  • 2017.12.20
    【TERAKOYA】冬期休業のお知らせ

    いつもレストランTERAKOYAをご利用いただき誠にありがとうございます。
    誠に勝手ながら
    12月30日(土)~1月5日(金)まで冬期休業をさせていただきます。

    年明けは1月6日(土)のディナータイムより営業致しますので
    皆様のお越しを心よりお待ちしております。
  • 2017.10.28
    【TERAKOYA新店オープン情報】

    このたび、丸井国分寺店に『La boutique TERAKOYA』がオープン致しました。
    JR中央線、国分寺駅をでてすぐにある丸井の一階にあり、すぐにおわかりいただけます。
    是非一度お立ち寄りくださいませ!皆様のお越しを心よりお待ちしております。