Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2020.2.12
    ●3月の定休日のお知らせ

    2日(月)、3日(火)、9日(月)、16日(月)、23日(月)、30日(月)

    皆様からのご予約を心よりお待ちしております。
  • 2020.1.12
    ●2月の定休日のお知らせ

    3日(月)、4日(火)、5日(水)、10日(月)、17日(月)、25日(火)
  • 2019.12.27
    ●オンラインショッピングサイトについてのお知らせ

    いつも、オンラインショッピングサイト【La boutique TERAKOYA】を
    ご利用いただきまして、誠にありがとうございます。
    現在ECサイトリニューアル工事をしておりますため、通販サイトが
    ご利用できなくなっております。
    皆様には大変ご迷惑をお掛け致しますが、よりお買い物しやすくさせて
    いただくため、今しばらくお待ちくださいませ。

    この期間は、レストランTERAKOYAにてご注文、お問い合わせ
    を承っております。お気軽にご注文くださいませ。
    電話 042-381-1101 営業時間9:00~21:00 定休日はレストランと同じです。

    どうぞ宜しくお願い致します。