Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2017.4.18
    【TERAKOYA催事情報】

     4月18日から23日まで、阪急うめだ本店に出店販売を致します。
    人気のオリーブサンドをこの機会にぜひご利用くださいませ!
    皆様のお越しを心よりお待ち申し上げております。
    場所:阪急うめだ本店 地下1階

  • 2017.4.16
    4月28日のランチライムコンサートでございますが、おかげさまでご満席を頂戴いたしました。
    たくさんのご予約、誠にありがとうございます。
    当日、お越しいただけるお客様におかれましてはTERAKOYAのお料理と中世ヨーロッパを彩った音色とのマリアージュをお楽しみください。
    今回、残念ながらお越し頂けなかったお客様におかれましては、次回の開催をお楽しみに!
    なお、5月10日のコンサートにおきましては、まだご案内可能なようですので、ぜひお問い合わせくださいませ。

  • 2017.3.29
    【TERAKOYA催事情報】
    4月5日~11日まで立川グランディオにて出店いたします。
    人気のオリーブサンド、当店自慢の焼菓子などを販売する予定です。
    春の訪れを、TERAKOYAの焼菓子でお楽しみ下さいませ。
    皆様のご来店を心よりお待ちしております。