Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2019.2.20
    【TERAKOYAレストラン情報】

    ●3月の定休日のお知らせ
    3月4日(月)、5日(火)、11日(月)、18日(月)、25日(月)

    皆様のご予約をお待ちしております。
  • 2019.1.4
    【レストランTERAKOYAより】お知らせ

    いつもレストランTERAKOYAをご利用いただき、誠にありがとうございます。
    2019年1月初旬から2月初旬(予定)頃まで、エクステリア及び個室一室のリニューアル
    工事を致します。


  • 2018.12.28
    【冬期休業と館内メンテナンスのお知らせ】

    いつもレストランTERAKOYAをご利用いただきまして、誠にありがとうございます。
    2018年冬期休業と館内メンテナンスのお知らせです。

    ●冬期休業
    12月30日(日)~1月3日(木) ※1月4日(金)ディナータイムより営業
    ●館内メンテナンス
    1月28日(月)~31日(金) ※2月1日(土)ランチタイムより営業

    オンラインでのご予約は24時間受け付けております。
    皆様のご予約をお待ちしております。