Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2018.12.18
    【TERAKOYA出演情報】

    日本テレビ系列で放送中の『ぐるぐるナインティナイン』ゴチになります!19の
    最終バトル会場にTERAKOYAが選ばれました。
    今週12月20日木曜日、19時56分からの3時間スペシャルです。
    シェフ間も登場させていただきますので、ぜひご覧ください。
  • 2018.12.7
    【冬期休業と館内メンテナンスのお知らせ】

    いつもレストランTERAKOYAをご利用いただきまして、誠にありがとうございます。
    2018年冬期休業と館内メンテナンスのお知らせです。

    ●冬期休業
    12月30日(日)~1月3日(木) ※1月4日(金)ディナータイムより営業
    ●館内メンテナンス
    1月28日(月)~31日(金) ※2月1日(土)ランチタイムより営業

    オンラインでのご予約は24時間受け付けております。
    皆様のご予約をお待ちしております。
  • 2018.12.5

    Floorstaff wanted !

    Ifyou are interested in working as a floor staff of our restaurant, please lookat the recruitment page.

     

     

    <Recruitment>

    Floorstaff with working holiday visa

    Experienceneeded

    Japanesespeaking

    Fromtwo days a week

    Tuesdayto Sunday, national holidays