Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2017.7.13
    【JR東日本おみやげグランプリ発表!】

    TERAKOYAオリーブサンドが発売から5年以内の商品で
    各部門中『贈りたい』の投票がもっとも多かった商品に送られる
    新人賞を獲得致しました!
    日頃からのご愛顧に感謝致します。
    本当にありがとうございます!
    これからも末永く皆様に選んで頂けますよう、精進を積み重ねて参ります。
    JR東日本おみやげグランプリ発表はこちらです。

  • 2017.5.18
    【皆様にお知らせ】

    この度、『みんなが贈りたい JR東日本おみやげグランプリ』
    の一都六県128品にTERAKOYAオリーブサンドがエントリーされました。
    WEBサイト、もしくはハガキにて投票していただくと333名様に素適な商品が送られてきます。
    また、グランプリ賞品に投票いただいた方には『みんなが贈りたい賞』が当たるチャンスがあります。

    この機会にぜひ、オリーブサンドをご家族様ご友人方と楽しんでいただけましたら幸いでございます。
    どうぞよろしくお願い致します。

  • 2017.5.11
    【TERAKOYA催事情報】
    仙台三越にて 5/16(火)から22(月) フードフェスタに出店致します。
    府中伊勢丹にて 5/17(水)から23(火)
    阪急うめだ本店にて 5/31(水)から6/6(火) 大好評につき急遽決定しました。