Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was grew up in the restaurant TERAKOYA.
At first, he was taught culinary education by his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized and general presses. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2024.7.23
    【催事出店のお知らせ】

    2024年7月24日(水)~30日(火)まで
    高崎高島屋にて催事出店をいたします。

    会場ではオリーブサンドをはじめ人気の焼き菓子を販売します。
    お近くにお越しの際はぜひお立ち寄りくださいませ!
  • 2024.7.17
    【催事出店のお知らせ】

    2024年7月18日(木)~21日(日)まで
    東急二子玉川にて催事出店をいたします。

    会場ではオリーブサンドをはじめ人気の焼き菓子を、
    また、土曜・日曜にシュークリームを数量限定で販売します。
    お近くにお越しの際はぜひお立ち寄りくださいませ!
  • 2024.7.15
    【8月定休日のお知らせ】

    5日(月)、13日(火)、26日(月)
    夏季休業のため、19日(月)~22日(木)はお休みとなります。

    皆様からのご予約を心よりお待ち申し上げております。

SUD Restaurant

We are accepting your reservation for our new restaurant in Takeshiba from the left bottom.
You are able to book by web-sites and telephone from two months ago .
TEL +81-3-5422-1073