Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2018.8.12
    【world Luxury Restaurant 2019】

    この度、大変光栄なことでございますが、世界の歴史ある、品格のあるレストランとして【world Luxury Restaurant 2019】にノミネートされました。
    world Luxury Restaurant とは世界中の高級レストランの優れた雰囲気とサービス、品質の良いお料理だけでなく、インテリアデザインに至るまでのトータルを賞の基準としております。

    今まで賞に輝いたレストランは、フランス、ハンガリー、ベルギー、南アフリカ、香港、モルディブ、エジプトなどまさに世界中に亘っており、どの店舗もハイグレートな空間で優雅な非日常を味わえるであろう、素晴らしい所ばかりでした。

    我々TERAKOYAも、風雅な庭園と先端と伝統が紡ぎだす料理で、皆様をお迎えして参りましたが、今後ともより一層、全てのお客様に非日常的な空間をご提供できるように精進して参ります。

  • 2018.8.1
    【TERAKOYA】夏期休業のお知らせ

    いつもレストランTERAKOYAをご利用いただき誠にありがとうございます。
    誠に勝手ながら
    8月20日(月)~8月27日(月)まで夏期休業をさせていただきます。
    ご予約は24時間受け付けておりますが、ご返信するのが8月28日からと
    なりますのでご了承くださいませ。
    営業は8月28日(火)のディナータイムより営業致します。

    皆様のお越しを心よりお待ちしております。
  • 2018.7.23
    【臨時休業日のお知らせ】

    2018年7月24日(火)は誠に勝手ながら臨時休業とさせていただいております。
    ご予約、お問い合わせに関しましてはインターネットをご利用くださいませ。
    また、お電話でのお問い合わせにつきましては、翌25日(水)の午前9時から承ります。
    ご迷惑をお掛け致しますが、何卒宜しくお願い申し上げます。