Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was grew up in the restaurant TERAKOYA.
At first, he was taught culinary education by his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized and general presses. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2022.1.20
    【営業時間のご案内】

    新型コロナウィルスまん延防止措置の適用に伴い、
    下記の通り営業時間を変更させていただきます。

     期間:2022年1月21日~2022年2月13日
     ランチタイム   12:00~15:00
     ディナータイム  17:30~21:00
    ※種類の提供は20:00までとさせていただきます。

    ※同一グループの同一テーブルへのご案内は4名様までとさせていただきます。
    ただし、グループ全員の陰性の検査結果が確認できれば5名様以上でもご案内可能です。

    引き続き、感染対策を徹底しながら
    皆様のご来店を心よりお待ち申し上げております。
  • 2022.1.15
    【2月の定休日のお知らせ】

    1日(火)、2日(水)、7日(月)、14日(月)、21日(月)、28日(月)

    皆様からのご予約を心よりお待ちしております。
  • 2021.12.15
    【1月の定休日のお知らせ】

    11日(火)、17日(月)、24日(月)、31日(月)
    ※12月31日(金)~1月5日(水)まで冬季休業をいただきます。

    レストラン・ブティックの営業は6日(木)ディナータイムからとなります。

    皆様のご予約を心よりお待ちしております。

SUD Restaurant

We are accepting your reservation for our new restaurant in Takeshiba from the left bottom.
You are able to book by web-sites and telephone from two months ago .
TEL +81-3-5422-1073