Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was grew up in the restaurant TERAKOYA.
At first, he was taught culinary education by his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized and general presses. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2022.8.15
    【9月定休日のお知らせ】

    5日(月)、6日(火)、12日(月)、20日(火)、26日(月)

    皆様のご予約を心よりお待ち申し上げております。
  • 2022.7.27
    平素より、ブティックTERAKOYAオンラインショップ、オリーブサンドオンラインショップを
    ご利用いただき、厚く御礼申し上げます。

    4月より一部商品の値上げを行いましたが、さらなる原料全般や各種材料の高騰により、
    現価格での販売維持が難し状況となりました。

    つきましては、誠に不本意ではございますが
    2022年8月1日よりオリーブサンドの価格を改定させて頂く事となりました。

    お客様にはご迷惑、ご負担をお願いすることとなり誠に恐縮ではございますが、
    今後もお客様にご満足いただけますよう、
    引き続きより良い製品づくりに努めてまいる所存です。
    ご理解賜りますようお願い申し上げます。

    《価格変更後》
    ・オリーブサンド2個入    594円(税込)
    ・オリーブサンド6個入  1,490円(税込)
    ・オリーブサンド12個入  2,916円(税込)
  • 2022.7.15
    【8月の定休日のお知らせ】

    1日(月)、2日(火)、8日(月)、15日(月)、29日(月)
    ※22日(月)~25日(木)は夏季休業となります。

    皆さまからのご予約を心よりお待ちしております。

SUD Restaurant

We are accepting your reservation for our new restaurant in Takeshiba from the left bottom.
You are able to book by web-sites and telephone from two months ago .
TEL +81-3-5422-1073