Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2018.5.18
    【TERAKOYA お野菜だけお召し上がりになる方のコースについて】

    いつもレストランTERAKOYAをご利用いただきまして、誠にありがとうございます。
    お野菜だけをお召し上がりになるお客様がいらっしゃった場合、ご予約できるコース
    は8900円以上のコースとなっております。
    尚、お召上がりになれる食材が限定されている場合、お料理のご用意ができない場合が
    ございますので、一度レストランへご相談ください。
  • 2018.5.11
    【※急募 TERAKOYA求人情報】

    ただいまレストランTERAKOYAでは、サービススタッフを急募しております。
    お近くにお住まいの方、学生の方もご興味のある方はぜひお問合せくださいませ。
    こちらをご覧いただき、お気軽にご連絡ください。お待ちしております。

  • 2018.4.25
    【カーナビによる道案内をご利用されるお客様へ】

    いつもレストランTERAKOYAをご利用いただき、誠にありがとうございます。
    お車でいらっしゃる場合ですが、レストラン北側の連雀通りからしか入れませんので
    ご注意くださいませ。
    レストランの南側は、階段があるため入ることができません。
    途中で道に迷った場合、ご案内させていただきますのでご連絡くださいませ。