Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2017.9.26
    【TERAKOYA催事情報】立川髙島屋
    9月27日から10月3日まで、立川髙島屋にて催事出店を致します!
    JR東日本おみやげグランプリ新人賞受賞の『オリーブサンド』や新商品の『ショコリーブ』
    など、この機会にぜひお試しくださいませ。
    皆様のお越しを心よりお待ちしております。
  • 2017.9.21
    新商品 TERAKOYAショコリーブ のお知らせ

    この度オンラインショップにて『TERAKOYAショコリーブ』の販売をスタート
    しました。パッと目を引くバッグ形パッケージには、オリーブを使った
    新しいスイーツが…!
    プレゼントなどに最適です。詳細はオンラインショップをご覧くださいませ。
  • 2017.8.31
    【TERAKOYA催事情報】

    8月31日から9月13日まで東武百貨店池袋店にて、催事出店を致します。
    人気のオリーブサンドをぜひこの機会にご賞味くださいませ。
    皆様のお越しを心よりお待ちしております。