Chef Hazama

Chef Introduction

Hazama Mitsuo

He was born in the restaurant TERAKOYA.
At first he received culinary education from his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.

Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.

He  has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized or general press. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.

新着情報

  • 2019.7.30
    関東地方も梅雨が明けて、本格的な暑さが到来しておりますが、
    TERAKOYAからお得なコースのお知らせです。
    8月27日(火)のディナーから9月13日(金)のディナーまで
    3週間限定で大変お得なコースをご用意いたしました。

    お料理に合わせて選べるドリンク2杯をお付けしたコースです。
    お食事内容は
    アミューズ/オードブル/トリュフのポタージュ/メインディッシュ(お肉料理)/デザートの盛り合わせ
    上記のコースに自家製パンとコーヒーまたはお紅茶が付いております。

    お飲み物とお食事を合わせまして消費税、サービス料を含めてお一人様¥9,000とさせていただきます。
    この機会にぜひ、ご利用くださいませ。
    ご予約はこちらから

    ※TERAKOYAは公式ホームページからのご予約をベストレート(最安値)保証いたします。
  • 2019.7.19
    ●8月の定休日と夏期休業のお知らせ
    定休日
    5日(月)、6日(月)
    夏期休業
    19日(月)~26日(月)まで ※営業は27日ディナータイムより開始致します。

    皆様のご予約を心よりお待ちしております。
  • 2019.6.28
    ●7月の定休日のお知らせ

    1日(月)、2日(火)、8日(月)、16日(火)、22日(月)、29日(月)

    皆様のご予約をお待ちしております。