Hazama Mitsuo
He was grew up in the restaurant TERAKOYA.
At first, he was taught culinary education by his grandfather, Hazama Saiichi, first head of the restaurant. After training in a cooking school, he began as an apprentice at TERAKOYA which he subsequently became the third chef.
Author of more than three thousand recipes, he has a very personal vision of French cuisine.
He has been the subject of much attention in the medias, culinary programs, articles in specialized and general presses. He often collaborates with Japanese and international chefs and he was invited many times as a representative of Japan at international conferences.
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2023.11.30【催事出店のお知らせ】2023年11月30日(木)~12月6日(水)まで東武百貨店 船橋店 地下1階3番地 イベントスペース にて催事出店をいたします。会場ではオリーブサンド・トリュフフィナンシェを販売します。お近くにお越しの際はぜひお立ち寄りくださいませ!
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2023.11.15【催事出店のお知らせ】2023年11月15日(水)~11月22日(水)までマルイ溝の口 1階 にて催事出店をいたします。会場ではオリーブサンドを販売します。お近くにお越しの際はぜひお立ち寄りくださいませ!
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2023.11.15【12月定休日のお知らせ】4日(月)、5日(火)、11日(月)、18日(月)、30日(土)、31日(日)※年末年始は 12月30日(土)~1月3日(水) までお休みとなります。皆様からのご予約を心よりお待ち申し上げております。